• 2 magazine, 0 produse
#7
Anvelope de vară
2024

Bridgestone Potenza Sport

Ne place foarte mult noul Potenza Sport, deoarece este mai sportiv și mai dinamic decât anvelopele obișnuite din această categorie, dar totuși perfect utilizabil și sigur pentru condusul de zi cu zi, ceea ce îl face unic. Rezistența la rulare, kilometrajul și confortul general sunt, de asemenea, la un nivel bun, cu excepția unui zgomot ușor mai ridicat.
Jiri Chomat, Testanvelope.eu
verificați disponibilitatea Bridgestone Potenza Sport
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Comparație

Mărimi

Bridgestone Potenza Sport este fabricat în 133 mărimi, începând de la 205/45 R17 până la 285/40 R22.
Filtrează:
arată prețurile

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Bridgestone Potenza Sport

Cronologie

2021

Bridgestone Potenza Sport a fost lansat

2021

Bridgestone Potenza Sport a fost testat 3x (Tyre Reviews,...) și a câștigat testul Autobild 265/35 R20.

2022

Bridgestone Potenza Sport a fost testat 4x (Autobild,...)

2023

Bridgestone Potenza Sport a fost testat 7x (Autobild,...)

2024

Bridgestone Potenza Sport a fost testat 3x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 225/55 R17.

Realizări

11/16
Cele mai bune
wet-handling
Manevrabilitate pe drum umed
Autobild 2024
Autobild 2024
Autozeitung 2023
Automotorsport 2023
+7
7/9
Cele mai bune
wet-circle-cornering
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2024
Autobild 2024
Autobild 2023
Sportauto 2023
+3
6/14
Cele mai bune
dry-braking
Frânare pe drum uscat
Autobild 2024
Autobild 2023
Ace 2023
Autobild 2022
+2
6/16
Cele mai bune
wet-braking
Frânare pe drum umed
Autobild 2024
Autobild 2024
Autozeitung 2023
Autobild 2022
+2
5/16
Cele mai bune
dry-handling
Manevrabilitate pe drum uscat
Autozeitung 2023
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Autoexpress 2022
+1
2/14
Cele mai bune
aquaplaning-cross
Acvaplanare - transversal
Automotorsport 2023
Sportauto 2022
2/15
Cele mai bune
aquaplaning-longitudinal
Acvaplanare - longitudinal
Autobild 2024
Autobild 2023
1/2
Cele mai bune
noise-interior
Zgomot interior
Autobild 2021

Bridgestone Potenza Sport în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Bridgestone Potenza Sport a fost prezentat:
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 225/55 R17
Exemplar
Clasat #1 din 10
Asigurând locul de top printre cei zece competitori, Bridgestone Potenza Sport s-a evidențiat în test, obținând o evaluare finală de "Exemplar". Acest anvelopă premium s-a remarcat pentru manevrabilitatea sa excepțională pe suprafețele umede, nivelul ridicat de aderență atât în condiții umede, cât și uscate, răspunsul precis al direcției, distanțele scurte de frânare pe drumurile umede și marginile foarte bune de siguranță împotriva acvaplanării. De asemenea, a impresionat cu rezistența sa redusă la rulare eficientă din punct de vedere al consumului de carburant și nivelul moderat de preț. Un mic dezavantaj a fost zgomotul ușor crescut la rulare. Remarcabil este performanța superioară a anvelopei în discipline precum acvaplanarea - longitudinal, rezistența la rulare, frânarea pe umed, virajul circular pe umed și manevrabilitatea pe umed, demonstrând în mod clar dominația sa în zonele cruciale ale siguranței și eficienței în conducere.
Nume UmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test1-2+2+2+
Bridgestone Potenza Sport1- 22+ 3+
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 235/55 R19
Bun
Clasat #3 din 11
Bridgestone Potenza Sport a obținut o locație recomandabilă pe locul trei în competiția cu competitorii săi, asigurându-și un rating final de „Bun”. Acest anvelopă de vară s-a evidențiat în diverse discipline, în special frânare pe uscat, manevrabilitate pe pietriș, tracțiune în noroi, frânare pe carosabil umed, virare pe cerc umed și manevrabilitate pe carosabil umed, demonstrând versatilitatea sa pe diferite suprafețe. A fost lăudată pentru profilul său premium care oferă dinamica de condus excelentă, Potenza Sport a impresionat și cu capacitățile sale convincente în offroad, direcția precisă și distanțele scurte de frânare atât pe carosabil umed cât și pe uscat. Cu toate acestea, a fost remarcată că are o rezistență la rulare crescută, care a fost un mic dezavantaj în contextul performanțelor sale generale.
Nume
Bridgestone Potenza Sport
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 265/35 R19
Bun
Clasat #4 din 7
Asigurând locul patru din șapte competitori, Bridgestone Potenza Sport a obținut un rating lăudabil de 'Bun'. Acest cauciuc a ieșit în evidență datorită caracteristicilor sale dinamice de manevrare și aderenței impresionante pe suprafețele umede, împreună cu distanțe scurte de frânare și răspuns direct la direcția volanului, asigurând un echilibru bun. Cu toate acestea, a demonstrat o uzură semnificativă după doar câteva tururi pe un circuit uscat, ceea ce a afectat evaluarea sa generală. Cu toate că a arătat puncte forte în mai multe domenii, nu au existat discipline specifice în care sa fie clasat absolut cel mai bun, nici proprietăți în care să fi terminat pe ultimul loc. Această performanță mixtă evidențiază capacitățile sale în anumite condiții, subliniind în același timp zone pentru îmbunătățiri potențiale.
Nume UmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test1-2+1-1-
Bridgestone Potenza Sport2222-
Arată detaliile testului
SportAuto
SportAuto Testare anvelope de vară 2023 225/40 R18
Foarte bun
Clasat #6 din 11
Bridgestone Potenza Sport s-a clasat pe locul 6 din 11 concurenți într-o evaluare cuprinzătoare și a primit o notă finală de "Foarte bun". Acest anvelopă de performanță s-a evidențiat prin manevrabilitatea sa precisă și suportul lateral ridicat pe suprafețe umede, alături de o manevrabilitate sigură și captivantă în timpul condusului pe drumuri uscate. În special, a demonstrat capacități superioare în discipline precum răspunsul la schimbarea direcției pe uscat, virajele pe cerc umed, atât subiective cât și obiective, depășindu-și rivalii. Cu toate acestea, anvelopa a fost criticată pentru distanțele mai lungi de frânare la temperaturi mai mici și pentru o manevrabilitate ușor orientată spre spate pe suprafețe umede. În plus, performanța sa la frânarea pe uscat a fost considerată slabă, iar a avut cea mai mare rezistență la rostogolire din toate anvelopele testate, marcând domenii pentru posibile îmbunătățiri.
Nume
Bridgestone Potenza Sport
Arată detaliile testului
ACE
ACE Testare anvelope de vară 2023 225/45 R18
Foarte recomandat
Clasat #4 din 10
Nume UmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test7154197
Bridgestone Potenza Sport6753155
Arată detaliile testului
Autozeitung
Autozeitung Testare anvelope de vară 2023 235/35 R19
Câștigătorul testului
Clasat #2 din 9
Finalizând pe locul 2 din 9 competitori, Bridgestone Potenza Sport s-a distins printr-o performanță excelentă, obținând titlul de Câștigător al Testului. A demonstrat o capacitate excepțională pe drumurile umede, cu proprietăți de conducere impecabile care au contribuit la timpuri de tură mai rapide în comparație cu cel mai apropiat competitor, cu toate că uzura crescută a anvelopelor a fost atribuită nivelului său ridicat de aderență. De asemenea, a demonstrat o performanță superioară în condiții uscate, obținând impresionant note maxime la frânare, manevrabilitate și siguranță, răspunzând prompt și previzibil la schimbările de limită dar necesitând corecții active. Aderența sa, dinamica și siguranța pe suprafețele umede au fost evidențiate în mod notabil, arătând cât de mult se poate realiza în aceste domenii. Cu toate acestea, s-a subliniat faptul că anvelopa are cea mai mare rezistență la rulare dintre participanți, ceea ce ar putea duce la un consum mai mare de combustibil. Anvelopa a condus în ceea ce privește Manevrabilitatea pe Uscat, Siguranța, Frânarea pe Uscat, Manevrabilitatea pe Umed, și Siguranța pe Umed, dar s-a observat și faptul că este puțin mai scumpă decât concurenții săi cu scoruri similare.
Nume
Bridgestone Potenza Sport
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2023 225/40 R18
Excepțional
Clasat #2 din 13
Securizând cea de-a doua poziție din 13 competitori, Bridgestone Potenza Sport a impresionat cu un rating final de 'Deosebit'. Acest nou anvelopă sport din clasa de performanță înaltă a demonstrat excelența sa cu calități excelente de manevrare atât pe suprafețele umede, cât și pe cele uscate. De asemenea, s-a lăudat cu un echilibru bun, direcție precisă cu feedback puternic și distanțe scurte de frânare în ambele condiții. Remarcabil, s-a comportat excepțional în discipline precum Aquaplaning - longitudinal, Frânare în uscat, Manevrabilitate în uscat, Viraje pe cerc umed și Manevrabilitate pe umed, evidențiind versatilitatea sa în diferite scenarii umede și uscate. Cu toate acestea, a avut dezavantaje, inclusiv rezistență crescută la rulare și confort mediu. Cu toate aceste probleme minore, rezervele sale remarcabile de siguranță în timpul Aquaplaning-ului au confirmat fiabilitatea și eficacitatea sa în performanță.
Nume UmedUscat
Cele mai bune valori în test2+1-
Bridgestone Potenza Sport2+ 2+
Arată detaliile testului
Gute-Fahrt
Nume
Bridgestone Potenza Sport
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Tyre Reviews
Nume
Bridgestone Potenza Sport
Arată detaliile testului
Automotorsport
Automotorsport Testare anvelope de vară 2023 255/45 R20
Foarte bun
Clasat #5 din 10
Asigurând locul 5 din 10 concurenți, Bridgestone Potenza Sport a făcut o impresie remarcabilă datorită performanțelor sale, obținând o evaluare finală de "Foarte bun". Acest cauciuc a fost apreciat pentru aderența sa excepțională în viraje atât pe suprafețe umede, cât și uscate, împreună cu caracteristicile precise de manevrare care subliniază natura sa sportivă. Cu toate acestea, nu a scăpat de critici; distanțele mai lungi de frânare pe suprafețe umede au fost observate, iar s-a constatat că este sensibil la variațiile de temperatură. În plus, rezistența mai mare la rulare și nivelul mai ridicat de zgomot în timpul conducere au fost puncte de îngrijorare, împreună cu o călătorie puțin mai aspră. Cu toate aceste dezavantaje, anvelopa s-a remarcat în mai multe discipline cheie, evidențiindu-se ca fiind cea mai bună în aquaplaning - încrucișat, manevrabilitate uscată, schimbare de benzi uscate, răspuns la direcție pe uscat, manevrabilitate umedă, manevrabilitate obiectivă umedă și ghid lateral umed, demonstrându-și performanțele puternice într-o gamă diversificată de condiții.
Nume
Bridgestone Potenza Sport
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2022 245/40 R19
Bun
Clasat #6 din 10
Securizarea locului al șaselea între zece concurenți, Bridgestone Potenza Sport a prezentat o performanță solidă marcată de un rating final "Bun". Anvelopa a demonstrat un stil sportiv impresionant, cu margine excelentă de siguranță în situațiile de acvaplanare și caracteristici dinamice de manipulare, combinate cu un răspuns direct al direcției. În timp ce s-a evidențiat în virajele pe cercul ud, ieșind în evidență ca fiind cea mai bună în această disciplină, performanța sa a fost ușor temperată de distanțele de frânare prelungite pe suprafețele umede. Această combinație de puncte forte și slăbiciuni a evidențiat atât priceperea anvelopei în manipularea condițiilor provocatoare, cât și zonele pentru îmbunătățiri potențiale.
Nume UmedUscat
Cele mai bune valori în test2+1-
Bridgestone Potenza Sport22+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Tyre Reviews
Tyre Reviews Testare anvelope de vară 2022 255/35 R19
Recomandat
Sursă: www.tyrereviews.com
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2022 225/45 R18
Bun
Clasat #5 din 11
Bridgestone Potenza Sport s-a clasat pe locul 5 din 11 concurenți, obținând o notă finală de "Bun". Acest pneu premium de vară a impresionat prin calitățile sale de condus convingătoare pe suprafețele umede, prezentând un comportament dinamic sportiv pe suprafața umedă, răspuns direct al direcției și manevrabilitate stabilă pe uscat. De asemenea, a excelat în distanțele scurte de frânare atât pe drumuri umede, cât și pe cele uscate, oferind în același timp confort în timpul călătoriei. Cu toate acestea, a fost remarcat pentru rezistența la rulare mai mare și zgomotul crescut. Ieșind în evidență în discipline specifice, s-a remarcat prin frânare pe uscat, frânare pe umed, manevrabilitate pe circuit umed și comportament pe umed, ceea ce îl marchează ca un performer puternic în aspectele cruciale de siguranță și performanță.
Nume UmedUscat
Cele mai bune valori în test2+1-
Bridgestone Potenza Sport1-2
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Sportauto
Nume Total puncteUmedUscatImpact mediu
Cele mai bune valori în test9,37,27,26,3
Bridgestone Potenza Sport8,29,08,06,3
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Tyre Reviews
Tyre Reviews Testare anvelope de vară 2021 225/40 R18
Foarte recomandat
Clasat #4 din 11
Nume
Bridgestone Potenza Sport
Sursă: www.tyrereviews.com
Autobild
Nume Total puncteUmedUscatImpact mediu
Cele mai bune valori în test9,15,75,76,3
Bridgestone Potenza Sport98,99,66,3
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Autobild
Nume UmedUscat
Cele mai bune valori în test11-
Bridgestone Potenza Sport1 1-
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (10x)90% (1x)85% (6x)
ExcepționalFoarte recomandatExemplarCâștigătorul testuluiFoarte bunBun +RecomandatBun
1x2x2x1x4x1x2x4x

Clasificări x Mărimea roții

R17R18R19R20
100% (1x)95% (6x)91.3% (8x)100% (2x)

Clasificări x Lățime

225/xx Rxx235/xx Rxx245/xx Rxx255/xx Rxx265/xx Rxx
95.7% (7x)93.8% (4x)85% (1x)95% (3x)92.5% (2x)

Faq

  1. Unde este fabricat Bridgestone Potenza Sport?

    Bridgestone Potenza Sport este fabricat în Polonia/Ungaria.

  2. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.

Alte modele Bridgestone