• 2 magazine, 0 produse
Bridgestone Turanza All Season 6

Bridgestone Turanza All Season 6

/100% · general · · : Premium

verificați disponibilitatea Bridgestone Turanza All Season 6
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Anvelopele Bridgestone Turanza All Season 6 au fost recunoscute pentru capacitatile lor versatile si performantele impresionante in diverse conditii. Conform rezultatelor testelor publicate de Autobild, aceste anvelope prezinta un potential general puternic, avand abilitatea de a opri rapid atat pe suprafete umede, cat si uscate. Soferii se pot astepta la o manevrabilitate agila si sigura in diferite conditii meteo, alaturi de o rezistenta remarcabila la acvaplanare. Acest lucru sugereaza ca anvelopa este conceputa pentru a oferi o experienta de conducere fiabila si sigura, indiferent de clima, confirmandu-si statutul ca o anvelopa remarcabila in categoria all-season.


Cu toate acestea, este important de mentionat ca feedback-ul variaza usor in functie de dimensiunile anvelopei evaluate. Pentru dimensiunea 225/45 R17, desi laudate pentru performanta lor, exista o mentiune cu privire la un nivel ridicat al pretului, sugerand ca in timp ce anvelopele se ridica la standard in ceea ce priveste calitatea si siguranta, ele vin la un cost semnificativ. Pe de alta parte, varianta 235/65 R17, desi inca prezinta calitati exemplare de conducere pe orice vreme si distante de franare extrem de scurte pe suprafete umede, a fost observata ca avand o rezistenta la rulare usor mai ridicata. Acest lucru ar putea implica un compromis minor in ceea ce priveste eficienta la combustibil sau ar putea afecta performanta vehiculului cu o mica marja.


Pe scurt, anvelopele Bridgestone Turanza All Season 6 sunt laudate pentru performanta lor superioara in diverse conditii meteorologice si caracteristicile de siguranta precum rezistenta excelenta la acvaplanare si distantele scurte de franare. Cu toate acestea, potentialii cumparatori ar trebui sa cantareasca costul mai ridicat impotriva acestor beneficii pentru dimensiunea 225/45 R17 si sa ia in considerare rezistenta usor crescuta la rulare pentru modelul 235/65 R17. Cu toate aceste consideratii, calitatile pozitive generale sugereaza ferm ca aceste anvelope sunt o alegere solida pentru cei care cauta performanta all-season de incredere.

Mărimi

Bridgestone Turanza All Season 6 este fabricat în 52 mărimi, începând de la 185/50 R16 până la 275/45 R20.
arată prețurile
Bridgestone Turanza All Season 6 este clasat pe site-ul de 943 general anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Autobild 2023, Autobild 2023, și alte organizații. Bridgestone Turanza All Season 6 aparține segmentului Premium și este fabricat de un producător din Japan. Cu toate acestea, acest model special este fabricat în Italia. Se face în total în 52 dimensiuni, 185/50 R16 fiind cea mai mică și 275/45 R20 cea mai mare. Această anvelopă a fost prezentată în testele 3 ori, primul test a fost efectuat în 2023. Acest model a primit cel mai bun rating posibil în 2 teste.

Cronologie

2023

Bridgestone Turanza All Season 6 a fost lansat

2023

Bridgestone Turanza All Season 6 a fost testat 3x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 225/45 R17.

Realizări

Cele mai bune
Frânare pe drum umed
Autobild 2023
Autobild 2023
Cele mai bune
Manevrabilitate pe zăpadă
Autobild 2023
Cele mai bune
Tracțiune pe zăpadă
Autobild 2023

Bridgestone Turanza All Season 6 în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Bridgestone Turanza All Season 6 a fost prezentat:
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test37.745
Bridgestone Turanza All Season 638.545
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelopă pe parcursul anului 2023 225/45 R17
Exemplar
Clasat #3 din 16
Bridgestone Turanza All Season 6 s-a remarcat într-un câmp competitiv, consolidându-și poziția ca o alegere de top printre cei 16 concurenți. A primit apreciere pentru performanța sa versatilă în diferite condiții, marcată în mod special de potențialul său excelent. Deosebit de remarcabile au fost distanțele scurte de frânare atât pe suprafețe umede, cât și pe cele uscate, împreună cu o manipulare agilă și fiabilă în condiții meteorologice variate, făcându-l un pneu robust pentru toate situațiile. În plus, rezistența sa remarcabilă la hidroplanare a fost evidențiată, asigurând o experiență de condus mai sigură în timpul ploilor torențiale. Cu toate acestea, performanța premium a Bridgestone Turanza All Season 6 vine la un preț mai ridicat, acesta fiind principalul aspect critic menționat de testeri. În plus, în domeniile de interes ale testului, s-a remarcat în mod deosebit prin frânarea pe carosabil umed, stabilindu-se ca cel mai bun între cei de aceeași categorie în această disciplină, fără să termine ultimul în vreuna dintre categoriile testate. Această combinație de caracteristici subliniază atracția sa pentru șoferii care caută un pneu fiabil, performant în toate aspectele, chiar dacă sunt dispuși să investească în costurile mai ridicate.
Nume
Bridgestone Turanza All Season 6
Arată detaliile testului
Nume
Bridgestone Turanza All Season 6
Arată detaliile testului

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (2x)
ExemplarCâștigătorul testului
1x1x

Clasificări x Mărimea roții

R17
100% (2x)

Clasificări x Lățime

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)100% (1x)

Faq

  1. Unde este fabricat Bridgestone Turanza All Season 6?

    Bridgestone Turanza All Season 6 este fabricat în Italia.

Alte modele Bridgestone