• 2 magazine, 0 produse
#1
Anvelope de vară
2024

Continental SportContact 7

verificați disponibilitatea Continental SportContact 7
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Comparație

Mărimi

Continental SportContact 7 este fabricat în 97 mărimi, începând de la 225/40 R18 până la 325/35 R23.
arată prețurile

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Continental SportContact 7

Cronologie

2022

Continental SportContact 7 a fost lansat și l-a înlocuit pe Continental SportContact 6.

2022

Continental SportContact 7 a fost testat 3x (Sportauto,...) și a câștigat testul Sportauto 235/35 R19.

2023

Continental SportContact 7 a fost testat 5x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 225/40 R18.

2024

Continental SportContact 7 a fost testat 1x (Autobild) și a câștigat testul Autobild 265/35 R19.

Realizări

Cele mai bune
dry-braking
Frânare pe drum uscat
Autozeitung 2023
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Cele mai bune
wet-braking
Frânare pe drum umed
Autobild 2024
Autozeitung 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Cele mai bune
dry-handling
Manevrabilitate pe drum uscat
Autozeitung 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
TyreReviews.com 2022
Cele mai bune
wet-circle-cornering
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2024
Autozeitung 2023
Autobild 2023
Autobild 2022
Cele mai bune
wet-handling
Manevrabilitate pe drum umed
Autobild 2024
Sportauto 2023
Sportauto 2022
TyreReviews.com 2022
Cele mai bune
aquaplaning-longitudinal
Acvaplanare - longitudinal
Automotorsport 2023

Continental SportContact 7 în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Continental SportContact 7 a fost prezentat:
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2024 265/35 R19
Exemplar
Clasat #1 din 7
Asigurându-și poziția de top printre cei șapte concurenți, Continental SportContact 7 a obținut o victorie zdrobitoare. Obținând o evaluare finală de 'Exemplar', s-a distins ca un pneu supersport formidabil care nu a prezentat aproape niciun defect. Acest pneu a arătat o gamă impresionantă de calități, inclusiv precizie convingătoare în direcționarea volanului, manevrabilitate dinamică pe suprafețe atât umede, cât și uscate, și un echilibru excelent. În plus, a fost recunoscut pentru distanțele scurte de frânare și rezistența ridicată la acvaplanare. Cu toate aceste puncte forte, s-a observat o ușoară creștere a nivelului de zgomot ca dezavantaj minor. Deosebit de remarcabilă a fost performanța sa în condiții umede, unde a condus în frânarea pe suprafață umedă, virajele pe cerc pe suprafață umedă și manevrabilitatea pe suprafață umedă, subliniindu-și capacitățile superioare în medii provocatoare.
Nume UmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test1-2+1-1-
Continental SportContact 71- 2+ 2+2-
Arată detaliile testului
Autozeitung
Autozeitung Testare anvelope de vară 2023 235/35 R19
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 9
Clasându-se pe primul loc printre cei nouă competitori, Continental SportContact 7 a ieșit câștigătorul testului, evidențiind un echilibru armonios între sportivitate și eficiență care i-a captivat pe evaluatori. Performanța anvelopelor a fost excepțională în diverse condiții; pe vreme umedă, a oferit o protecție impresionantă împotriva acvaplanării și s-a evidențiat în aderența la viraje. De asemenea, a împărțit primul loc în performanța de frânare cu Bridgestone, realizând o distanță de oprire remarcabilă de 38.1 metri, cu toate că a prezentat o ușoară tendință de subvirare care i-a limitat potențialul dinamic. Pe suprafețele uscate, Continental SportContact 7 s-a remarcat prin distanța sa inegalabilă de frânare, siguranța superioară la condus, timpi rapizi pe tur, și rezistență remarcabil de redusă la rotație. A dovedit că o anvelopă poate oferi o combinație excelentă de sportivitate, siguranță și eficiență. Anvelopa a demonstrat o pricepere excepțională la frânarea pe suprafețe uscate, la manevrabilitatea pe uscat, la frânarea pe vreme umedă și la virajele ude în cerc, confirmând statusul său binemeritat de "Câștigător al testului" cu capacitățile sale echilibrate și remarcabile, în special în condiții dificile de vreme umedă.
Nume
Continental SportContact 7
Arată detaliile testului
Gute-Fahrt
Nume
Continental SportContact 7
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Automotorsport
Automotorsport Testare anvelope de vară 2023 255/45 R20
Foarte bun
Clasat #1 din 10
Emergând ca cel mai bun performer dintr-o linie de zece competitori puternici, Continental SportContact 7 s-a distins cu performanțele sale remarcabile, obținând prima poziție. Obținând un rating final de 'Foarte bun', acest anvelopă a impresionat prin siguranța sa superioară împotriva acvaplanării, demonstrând cea mai mare rezistență dintre colegii săi. Anvelopa a prezentat un handling excelent pe carosabil umed, cu subvirare robustă, și a demonstrat o cooperare sensibilă cu sistemul de control ESP, asigurând un nivel ridicat de siguranță. În plus, a avut distanțe de frânare extrem de scurte pe suprafețe uscate. Cu toate acestea, subvirarea remarcabilă a persistat în timpul manevrabilității pe uscat, și s-a observat un zgomot de rulare crescut. Continental SportContact 7 s-a evidențiat în mod special în disciplinele de acvaplanare longitudinală, frânare pe uscat și manevrabilitate obiectivă pe uscat, confirmând capacitățile sale complete și performanța sa superioară într-o gamă variată de măsuri critice de siguranță și performanță.
Nume
Continental SportContact 7
Arată detaliile testului
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2023 225/40 R18
Excepțional
Clasat #1 din 13
Asigurându-și locul de top printre cei 13 competitori, Continental SportContact 7 a demonstrat o performanță exemplară, obținând în cele din urmă un rating final de "Remarcabil". Testerii au fost impresionați în mod deosebit de atributul anvelopelor, notând manevrabilitatea dinamică a curbelor, suportul lateral stabil și răspunsul precis al direcției cu un feedback excepțional. În plus, acestea au demonstrat capacități de frânare fiabile pe suprafețe umede și uscate. Cu toate acestea, s-a subliniat faptul că anvelopa prezintă rezerve moderate de siguranță în situațiile de acvaplanare în curbe. Evidențiind superioritatea sa, Continental SportContact 7 a performant în mai multe discipline cheie, inclusiv Confort, Frânare pe uscat, Conducere pe uscat, Frânare pe ud și Curbe umede, consolidându-și statutul ca anvelopă de top în testare.
Nume UmedUscat
Cele mai bune valori în test2+1-
Continental SportContact 72+ 1-
Arată detaliile testului
SportAuto
SportAuto Testare anvelope de vară 2023 225/40 R18
Excepțional
Clasat #1 din 11
Asigurându-și poziția de top printre cei 11 concurenți, Continental SportContact 7 a demonstrat o performanță remarcabilă, câștigând în final calificativul "Remarcabil". Testele au lăudat anvelopa pentru manevrabilitatea foarte echilibrată și distanțele scurte de frânare pe suprafețele umede, alături de un nivel foarte ridicat de aderență în timpul frânării și virajelor pe drumurile uscate, completat de o manevrabilitate foarte stabilă și rapidă. Cu toate acestea, s-a remarcat o mică dezavantaj în ceea ce privește aderența în viraje pe suprafețele umede, care nu se află la nivelul maxim, și un zgomot crescut la trecerea pe lângă obstacole. Anvelopa a ieșit în evidență în mai multe discipline, obținând cele mai bune rezultate în frânarea pe uscat, manevrabilitatea pe uscat, manevrabilitatea obiectivă pe uscat, schimbarea benzii pe uscat, frânarea pe umed și manevrabilitatea pe umed, confirmând astfel performanța sa superioară într-o gamă largă de domenii critice.
Nume
Continental SportContact 7
Arată detaliile testului
Sportauto
Nume Total puncteUmedUscatImpact mediu
Cele mai bune valori în test9,37,27,26,3
Continental SportContact 79,3 8,99,410
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Autobild
Autobild Testare anvelope de vară 2022 245/40 R19
Exemplar
Clasat #2 din 10
Continental SportContact 7 a obținut un impresionant loc doi din zece competitoare, obținând un rating final de 'Exemplar'. Acest nou anvelopă sport a fost lăudat pentru caracteristicile sale remarcabile de manevrabilitate pe suprafețele uscate, rezistența robustă la acvaplanare și distanțele scurte de frânare. În plus, a demonstrat o manevrabilitate sigură în condiții umede, consolidând și mai mult poziția sa. Testele au remarcat un aspect negativ, menționând confortul moderat de rulare ca dezavantaj. Printre disciplinele în care anvelopa a excelat s-au numărat frânare pe suprafaţa uscată, manevrabilitate pe suprafața uscată și virajele pe roata moartă pe suprafața umedă, stabilind un standard ridicat în aceste aspecte critice ale performanței anvelopelor.
Nume UmedUscat
Cele mai bune valori în test2+1-
Continental SportContact 721-
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Tyre Reviews
Tyre Reviews Testare anvelope de vară 2022 255/35 R19
Câștigătorul testului
Sursă: www.tyrereviews.com

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (9x)
ExcepționalCâștigătorul testuluiExemplarFoarte bun
4x2x2x1x

Clasificări x Mărimea roții

R18R19R20
100% (2x)100% (6x)100% (1x)

Clasificări x Lățime

225/xx Rxx235/xx Rxx245/xx Rxx255/xx Rxx265/xx Rxx
100% (2x)100% (3x)100% (1x)100% (2x)100% (1x)

Faq

  1. Unde este fabricat Continental SportContact 7?

    Continental SportContact 7 este fabricat în Republica Cehă/Slovacia/Portugalia.

Alte modele Continental