• 2 magazine, 0 produse
Firestone Winterhawk 4

Firestone Winterhawk 4

/69% · iarnă · · : Media superioară

B
D
verificați disponibilitatea Firestone Winterhawk 4
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Pe baza rezultatelor testelor compilate din surse variate, Firestone Winterhawk 4 demonstrează o performanță echilibrată, cu puncte tari și slabe specifice în diferite condiții de conducere și metrici. Atributele pozitive menționate frecvent includ performanța excelentă pe suprafețe umede, zăpadă și gheață, unde oferă o tracțiune, manevrabilitate și performanță la frânare bună. Anvelopa este lăudată pentru eficiența sa energetică și nivelul redus de zgomot, contribuind la o experiență de conducere mai confortabilă și economică. Aceste calități sunt menționate constant în diferite dimensiuni ale anvelopei, sugerând un caracter de performanță fiabilă al Winterhawk 4 în condiții de iarnă și eficiența sa în termeni de consum de combustibil.


Cu toate acestea, Winterhawk 4 se confruntă cu critici pentru performanțele sale pe drumuri uscate. Mai multe teste evidențiază slăbiciuni precum subvirarea, distanțe prelungite de frânare pe uscat și, în unele cazuri, precizie redusă de manevrare și reacție redusă. Aceste neajunsuri sunt evidențiate în diferite dimensiuni ale anvelopei, indicând o zonă potențială pentru îmbunătățiri în designul sau formularea compusului anvelopei pentru a îmbunătăți performanțele pe drumurile uscate.


Un alt punct de divergență din rezultatele testului se referă la durabilitatea și impactul mediului al anvelopei. În timp ce unele teste notează un kilometraj foarte bun, indicând o durată de viață lungă a anvelopei, altele raportează îngrijorări legate de uzură crescută și kilometrajul proiectat mai mic. Această discrepanță s-ar putea datora diferențelor în condițiile sau metodologiile de testare, dar evidențiază un aspect de luat în considerare pentru potențialii cumpărători în funcție de obiceiurile și preferințele lor de conducere.


În ceea ce privește confortul și zgomotul, Winterhawk 4 este în general considerat a avea un nivel scăzut de zgomot, contribuind la o experiență de conducere mai liniștită și plăcută. Cu toate acestea, unele rapoarte menționează confortul mai slab al șofatului și zgomotele interne de rotație ușor de auzit, în special în anumite dimensiuni ale anvelopei, sugerând o variație a nivelurilor de confort care ar putea fi influențate de dimensiunile specifice ale anvelopei sau de tipul de vehicul.


În ansamblu, Firestone Winterhawk 4 este percepută ca fiind o alegere lăudabilă pentru conducerea pe timp de iarnă, oferind performanțe sigure și fiabile pe drumuri umede, înzăpezite și înghețate, cu avantajul suplimentar al unei bune eficiențe energetice. Cu toate acestea, potențialii cumpărători ar trebui să ia în considerare problemele de performanță pe drumuri uscate menționate și să ia în considerare în ce măsură uzura și caracteristicile de confort ale anvelopei se aliniază cu nevoile și așteptările lor de conducere.

Mărimi

Firestone Winterhawk 4 este fabricat în 100 mărimi, începând de la 155/65 R14 până la 275/45 R20.
arată prețurile
Firestone Winterhawk 4 este clasat pe site-ul de 943 iarnă anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Autobild 2023, Autobild 2023, și alte organizații. Firestone Winterhawk 4 aparține segmentului Media superioară și este fabricat de un producător din USA. Cu toate acestea, acest model special este fabricat în Italia. Se face în total în 100 dimensiuni, 155/65 R14 fiind cea mai mică și 275/45 R20 cea mai mare. Această anvelopă a fost prezentată în testele 13 ori, primul test a fost efectuat în 2020. Firestone Winterhawk 4 a înlocuit un model mai vechi - Firestone Winterhawk 3. Acest model a primit cel mai bun rating posibil în 1 teste. Această anvelopă are o adâncime inițială a benzii de rulare de 7.9 mm în 245/45 R19. Poate fi comparat cu WR D4, care este o anvelopă de la Nokian (Finlanda) și are un rating de 54%, față de 69% al Firestone în cauză.

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Firestone Winterhawk 4

Cronologie

2020

Firestone Winterhawk 4 a fost lansat și l-a înlocuit pe Firestone Winterhawk 3.

2020

Firestone Winterhawk 4 a fost testat 1x (Használtautó.hu)

2021

Firestone Winterhawk 4 a fost testat 4x (Autobild,...)

2022

Firestone Winterhawk 4 a fost testat 4x (ADAC,...)

2023

Firestone Winterhawk 4 a fost testat 4x (ADAC,...)

Realizări

Cele mai bune
Zgomot exterior
Adac 2023
Autobild 2022
Autoklubcr 2021
Cele mai bune
Manevrabilitate pe zăpadă
Autobild 2023
Automotorsport 2022
Cele mai bune
Acvaplanare - transversal
Adac 2023
Cele mai bune
Acvaplanare - longitudinal
Adac 2023
Cele mai bune
Frânare pe drum uscat
Adac 2023
Cele mai bune
Tracțiune pe zăpadă
Adac 2023
Cele mai bune
Frânare pe drum umed
Adac 2023
Cele mai bune
Zgomot interior
Autoklubcr 2021
Cele mai bune
Viraj circular pe drum umed
Autozeitung 2021

Firestone Winterhawk 4 în testare anvelopăFirestone Winterhawk 4, o anvelopă din segmentul mijlociu, a fost testată de mai multe organizații Europene de renume, în diverse dimensiuni și perioade de iarnă. Rezultatele din perioada 2020 - 2022 arată că ratingul general pentru această anvelopă este de 84%, considerat un rezultat excelent pentru o anvelopă din segmentul mijlociu. În testul de pneuri de iarnă AutomotorSport din 2022, Firestone Winterhawk 4 a ocupat locul 5 din 8, cu cea mai bună performanță la manevrabilitatea în zăpadă și ghidajul lateral pe zăpadă. Cu toate acestea, în testul de pneuri de iarnă Autobild din același an, a fost clasată numai pe pozițiile 14 și 16 din 56 și, respectiv, 19, cu o performanță satisfăcătoare. Anvelopa a fost considerată satisfăcătoare de ADAC în testele de pneuri de iarnă din 2022 și 2021, clasându-se pe locul 9 din 16 și, respectiv, pe locul 12 din 18. Cu toate acestea, în ciuda acestor rezultate, Firestone Winterhawk 4 a fost cea mai bună la frânarea pe gheață în testul de pneuri de iarnă ADAC din 2021 și la virajele în cerc umed în testul de pneuri de iarnă Autozeitung din 2021. În două teste Autobild din 2021 și 2020, anvelopa nu a primit un rating pentru distanța de frânare. A fost un test în care Firestone Winterhawk 4 a câștigat, și anume testul de pneuri de iarnă Autobild din 2022, în care Cooper Discoverer Winter a fost cea mai bună alternativă.

Toate testele pentru anvelopă la care Firestone Winterhawk 4 a fost prezentat:
Nume Impact mediuSiguranța la volan
Cele mai bune valori în test22.1
Firestone Winterhawk 432.3
Arată detaliile testului
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test31,429,2
Firestone Winterhawk 433,931,0
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R18
Nerecomandat
Clasat #20 din 20
Terminând în mijlocul clasamentului dintre cei 20 de competitori, anvelopa Firestone Winterhawk 4 a demonstrat o performanță lăudabilă într-o evaluare recentă. Această anvelopă a prezentat un comportament echilibrat în conducere atât pe zăpadă, cât și pe carosabil ud, evidențiindu-și fiabilitatea în diverse scenarii de iarnă. Cu toate acestea, nu a fost lipsită de neajunsuri. Criticii s-au îndreptat către tendința sa de subvirare pe suprafețele uscate, alături de distanțe de frânare extinse pe uscat și o rezistență la rulare crescută. Aceste aspecte sugerează că există loc pentru îmbunătățire în optimizarea performanței sale în toate condițiile de iarnă. În ciuda acestor critici, punctele forte ale anvelopei în manipularea drumurilor acoperite de zăpadă și umede ies în evidență, prezentând-o ca o alegere solidă pentru diverse nevoi de conducere în sezonul rece.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+11-
Firestone Winterhawk 42+ 322
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/60 R18
Nerecomandat
Clasat #9 din 10
În evaluare, Firestone Winterhawk 4 a obținut o poziție lăudabilă printre competitorii săi. Anvelopa a fost lăudată pentru performanța sa excepțională în condițiile de iarnă, evidențiind rezistența excelentă la acvaplanare și fiind evidențiată pentru prețul competitiv. Cu toate acestea, nu a fost fără neajunsuri; în special, anvelopa a prezentat subviraj semnificativ în timpul manevrelor pe uscat, răspuns întârziat la direcționare și distanțe de frânare extinse atât pe suprafețe umede, cât și uscate. Cu toate aceste probleme, s-a evidențiat în disciplinele specifice de iarnă, excelând în frânarea pe zăpadă, virajele pe zăpadă și manevrabilitatea pe zăpadă, indicând designul său specializat pentru utilizare pe timp de iarnă.
Nume
Firestone Winterhawk 4
Arată detaliile testului
Nume UmedUscatZăpadăGheațăRezistență la rulajZgomotPoartă
Cele mai bune valori în test1,71,91,81,91,72,51,5
Firestone Winterhawk 42,03,22,22,11,7 2,82,5
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2022 215/55 R17

Clasat #14 din 56
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test32,825,4
Firestone Winterhawk 43626,4
Autobild Testare anvelope de iarnă 2022 215/55 R17
Satisfăcător
Clasat #16 din 19
Într-o evaluare cuprinzătoare între 19 concurenți, Firestone Winterhawk 4 a obținut o poziție lăudabilă, demonstrând competența sa în segmentul anvelopelor de iarnă. Anvelopa s-a distins prin performanța sa convingătoare pe zăpadă, unde capabilitățile sale au strălucit, asigurând o aderență și o manevrabilitate fiabile în condiții de iarnă în care șoferii se pot baza. În plus, a demonstrat un potențial de kilometraj foarte bun, ceea ce spune multe despre durabilitatea și valoarea sa pe termen lung. Zgomotul redus al rulării contribuie în continuare la confortul conducătorului auto, făcând călătoriile mai plăcute din punct de vedere auditiv. Cu toate acestea, nu a fost fără dezavantaje. Firestone Winterhawk 4 a avut doar o performanță satisfăcătoare pe suprafețe uscate, care includ distanțe de frânare mai lungi atât pe condiții umede, cât și uscate, indicând nevoia de îmbunătățiri în aceste domenii. În plus, confortul anvelopei pe drum a fost considerat moderat, sugerând că experiența de condus ar putea fi afectată de incapacitatea anvelopei de a absorbi iregularitățile drumului atât de ușor pe cât și-ar dori cineva. În ciuda acestor rezultate mixte, punctele forte ale Firestone Winterhawk 4 în performanța pe zăpadă și kilometrajul său lăudabil fac din aceasta o opțiune demnă de luat în considerare pentru șoferii care caută o anvelopă de iarnă echilibrată. Dezavantajele sale în condiții uscate și confort necesită luarea în considerare, dar performanța sa generală subliniază potențialul său ca o alegere solidă pentru conducerea iarna.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+2+2+
Firestone Winterhawk 423+2+ 2+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadăRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test9,39,4101010
Firestone Winterhawk 46,46,78,988
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test32,127,3
Firestone Winterhawk 433,528,6
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadăRezistență la rulajPoartă
Cele mai bune valori în test2+2+11-1
Firestone Winterhawk 42+ 3+1- 2+2
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
ADAC Testare anvelope de iarnă 2021 225/50 R17
Satisfăcător
Clasat #12 din 18
Nume UmedUscatZăpadăGheațăZgomotPoartă
Cele mai bune valori în test1,61,91,52,12,71,5
Firestone Winterhawk 42,13,31,92,1 2,92,5
Arată detaliile testului
Sursă: www.adac.de
Nume Total puncteUmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test386143138118
Firestone Winterhawk 4363125123115
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umedDistanța de oprire pe gheață
Cele mai bune valori în test13,914,816,4
Firestone Winterhawk 414,415,925,3
Arată detaliile testului
Sursă: www.autonavigator.hu

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (1x)85% (6x)0% (2x)
Foarte recomandatSatisfăcătorBunNerecomandat
1x4x2x2x

Clasificări x Mărimea roții

R15R16R17R18R19
85% (1x)85% (2x)85% (2x)33.3% (3x)85% (1x)

Clasificări x Lățime

185/xx Rxx205/xx Rxx215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx245/xx Rxx
85% (1x)85% (2x)85% (1x)28.3% (3x)100% (1x)85% (1x)

Faq

  1. Unde este fabricat Firestone Winterhawk 4?

    Firestone Winterhawk 4 este fabricat în Italia.

  2. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.

Alte modele Firestone