• 2 magazine, 0 produse
Goodyear Efficientgrip 2 SUV

Goodyear Efficientgrip 2 SUV

/95% · vară · · : Premium

A
B
B
verificați disponibilitatea Goodyear Efficientgrip 2 SUV
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Goodyear Efficientgrip 2 SUV a fost testat și recenzat de diverse organizații, evidențiindu-și performanțele ca anvelopă de vară pentru SUV-uri. Autobild a lăudat anvelopa pentru calitatea sa premium impresionantă, oferind caracteristici excelente de condus pe toate suprafețele. De asemenea, au remarcat balanța armonioasă a anvelopei între manevrabilitatea pe suprafețe umede și uscate, distanțele scurte de frânare pe ambele tipuri de suprafețe, confortul ridicat la rulare și rezistența redusă la rulare.

Autobild a evidențiat, de asemenea, capacitățile bune de rezervă în teste de acvaplanare, distanțele scurte de frânare pe suprafețe umede, capacitățile adecvate pentru off-road și confortul general pentru șoferi. Cu toate acestea, au menționat un nivel ușor crescut al prețurilor în comparație cu competitorii. Între timp, Auto Express a observat performanța puternică a EfficientGrip 2 SUV în teste umede, rezistența la acvaplanare și eficacitatea generală, făcând-o una dintre cele mai bune anvelope pentru apă adâncă.

Cu toate aceste calități pozitive, Auto Express a remarcat că performanța anvelopei pe suprafețe uscate nu a fost la fel de puternică, rezultând într-o performanță ușor plictisitoare pe pista uscată, necesitând mai multă direcție și lărgire relativ ușoară. Cu toate acestea, Goodyear Efficientgrip 2 SUV a fost lăudat pentru conducerea silențioasă și confortabilă, fiind cea mai bună alegere pentru reducerea zgomotului din cabină și având o rezistență redusă la rulare, cu doar o creștere de un procent în consumul de combustibil în comparație cu anvelopa câștigătoare.

În rezumat, Goodyear Efficientgrip 2 SUV este o anvelopă de vară foarte apreciată pentru SUV-uri, cu o aderență și o manevrabilitate excelente atât pe suprafețe umede, cât și uscate, rezistență bună la acvaplanare și o călătorie confortabilă și liniștită. Cu toate acestea, performanța pe suprafețe uscate poate fi mai slabă decât a unor concurenți. În general, este o alegere potrivită pentru cei care prioritizează confortul, manevrabilitatea pe suprafețe umede și eficiența în consumul de combustibil în defavoarea capacităților de conducere pe suprafețe uscate.

Mărimi

Goodyear Efficientgrip 2 SUV este fabricat în 55 mărimi, începând de la 215/65 R16 până la 285/45 R22.
Filtrează:
arată prețurile
Goodyear Efficientgrip 2 SUV este clasat pe site-ul de 943 vară anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Autobild 2023, Autobild 2022, și alte organizații. Goodyear Efficientgrip 2 SUV aparține segmentului Premium și este fabricat de un producător din USA. Se face în total în 55 dimensiuni, 215/65 R16 fiind cea mai mică și 285/45 R22 cea mai mare. Această anvelopă a fost prezentată în testele 4 ori, primul test a fost efectuat în 2021. Goodyear Efficientgrip 2 SUV a înlocuit un model mai vechi - GoodYear Efficientgrip SUV. Acest model a primit cel mai bun rating posibil în 4 teste. Poate fi comparat cu PremiumContact 6, care este o anvelopă de la Continental (Germania) și are un rating de 92%, față de 95% al Goodyear în cauză.

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Goodyear Efficientgrip 2 SUV

Cronologie

2021

Goodyear Efficientgrip 2 SUV a fost lansat și l-a înlocuit pe GoodYear Efficientgrip SUV.

2021

Goodyear Efficientgrip 2 SUV a fost testat 2x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 215/60 R17.

2022

Goodyear Efficientgrip 2 SUV a fost testat 1x (Autobild) și a câștigat testul Autobild 235/55 R18.

2023

Goodyear Efficientgrip 2 SUV a fost testat 1x (Autobild)

Realizări

Cele mai bune
Zgomot exterior
Autobild 2023
Autobild 2022
Autobild 2021
TyreReviews.com 2021
Cele mai bune
Confort
Autobild 2021
Cele mai bune
Zgomot interior
Autoexpress 2022

Goodyear Efficientgrip 2 SUV în testare anvelopăGoodyear EfficientGrip 2 SUV este un pneu de segment premium care a fost testat de unele dintre cele mai respectate organizații de testare a pneurilor din Europa. Pneul a fost supus mai multor teste în ultimii ani, primul test fiind efectuat în 2021 iar cel mai recent în 2023. În aceste teste, pneul Goodyear a reușit să obțină o notare generală impresionantă de 96%, ceea ce reflectă performanțele sale excepționale ca pneu premium.

În testul de vară Autobild din 2023, utilizând dimensiunea 225/65 R17, Goodyear EfficientGrip 2 SUV s-a clasat pe locul patru din douăsprezece pneuri. Cu toate acestea, acesta a fost cel mai bun la disciplina zgomotului exterior. În testul de vară Autobild din 2022, care a utilizat dimensiunea 235/55 R18, pneul a ocupat locul întâi din zece pneuri în general, devenind cel mai bun pneu pentru înlocuirea cu dimensiunea 235/55 R18. Mai mult, a fost cel mai bun la disciplina tracțiunii pe iarbă și la zgomotul exterior. În același an, pneul a obținut încă un loc întâi la testul de vară Autobild utilizând o altă dimensiune de pneuri (215/60 R17). Aici, a fost cel mai bun la tracțiunea pe pietriș, zgomotul exterior, tracțiunea pe iarbă, tracțiunea pe nisip și confort.

În testul de vară pentru pneuri Tyre Reviews din 2021, Goodyear EfficientGrip 2 SUV a ocupat locul doi din nouă. Având în vedere faptul că pneul nu a avut o notă de test în acest studiu, este dificil de evaluat performanțele sale. În general, Goodyear EfficientGrip 2 SUV a reușit să performeze excepțional în mai multe teste, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care caută un pneu premium care oferă performanțe excepționale în diferite discipline.

Toate testele pentru anvelopă la care Goodyear Efficientgrip 2 SUV a fost prezentat:
Nume
Goodyear Efficientgrip 2 SUV
Arată detaliile testului
Nume UmedUscatTeren accidentat
Cele mai bune valori în test2+2+2+
Goodyear Efficientgrip 2 SUV2+ 2+ 2
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Nume UmedUscatTeren accidentat
Cele mai bune valori în test2+2+2+
Goodyear Efficientgrip 2 SUV2+ 2+ 2+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Tyre Reviews Testare anvelope de vară 2021 235/55 R18
Foarte recomandat
Clasat #2 din 9
Nume
Goodyear Efficientgrip 2 SUV
Sursă: www.tyrereviews.com

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (4x)
ExemplarFoarte recomandat
3x1x

Clasificări x Mărimea roții

R17R18
100% (2x)100% (2x)

Clasificări x Lățime

215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)100% (1x)100% (2x)

Faq

  1. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.

Alte modele Goodyear