• 2 magazine, 0 produse
GoodYear UltraGrip Performance 3

GoodYear UltraGrip Performance 3

/99% · iarnă · · : Premium

verificați disponibilitatea GoodYear UltraGrip Performance 3
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Anvelopa Goodyear UltraGrip Performance 3 atinge un echilibru remarcabil într-o gamă largă de condiții, evidențiind o versatilitate care este foarte apreciată în numeroase recenzii din partea unor organizații de frunte din industrie. Atributele sale pozitive se extind pe toate condițiile meteo, oferind caracteristici de condus convingătoare indiferent de vreme, împreună cu rezerve foarte bune de siguranță împotriva acvaplanării și o manevrabilitate dinamică în condiții umede. Capacitățile robuste de iarnă ale anvelopei sunt menționate în mod constant, împreună cu distanțe scurte de frânare și durabilitate mare, cimentându-și statutul ca o anvelopă premium cu performanțe de iarnă lăudabile.


Confortul este un alt marcaj al UltraGrip Performance 3, primind laude pentru plăcerea sa la condus. În domeniul siguranței și fiabilității, strălucește cu un comportament foarte sigur la condus pe zăpadă, aderență impresionantă în viraje cu rezerve ample și stabilitate și fiabilitate fermă la condus pe suprafețe umede. Performanța sa pe drumurile uscate merită și ea menționată, caracterizată prin manevrabilitate precisă și sigură, subliniind și mai mult competența sa generală.


Cu toate acestea, anvelopa nu este lipsită de critici. O rezistență crescută la rulare este un punct recurent de critică în diferite dimensiuni de testare, sugerând un compromis potențial în eficiența combustibilului. În plus, deși performanța sa în scenariile de acvaplanare este în general puternică, unele teste au indicat deficite ușoare în acvaplanarea în viraje și precizie la virare, împreună cu o susceptibilitate ușoară la schimbări bruste de direcție în timpul virajelor rapide și uscate.


De remarcat este și capacitatea sa excepțională în zăpadă, așa cum este evidențiat într-o recenzie, care subliniază excelentele sale calități de manevrare în zăpadă, contrazicând poziția sa puțin mai scăzută într-un alt test concentrat pe performanța pe zăpadă. Cu toate acestea, rămâne competitivă, chiar și în condiții mai puțin favorabile.


În concluzie, anvelopa Goodyear UltraGrip Performance 3 se impune ca o alegere foarte competentă și fiabilă pentru o gamă largă de condiții de condus. Punctele sale forte în siguranță, confort și performanțe generale pe diferite terenuri o fac o opțiune lăudabilă pentru șoferii care caută o anvelopă care excel în versatilitate. Dezavantajele menționate, cum ar fi rezistența la rulare și mici trucuri de manevrare în anumite scenarii, fac puțin pentru a umbri meritele substanțiale ale anvelopei, prezentând-o ca un concurent bine rotunjit în segmentul anvelopelor de iarnă.

Mărimi

GoodYear UltraGrip Performance 3 este fabricat în 89 mărimi, începând de la 175/65 R14 până la 265/45 R20.
Filtrează:
arată prețurile
GoodYear UltraGrip Performance 3 este clasat pe site-ul de 943 iarnă anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Automotorsport 2023, Tyre Reviews 2023, și alte organizații. GoodYear UltraGrip Performance 3 aparține segmentului Premium și este fabricat de un producător din USA. Se face în total în 89 dimensiuni, 175/65 R14 fiind cea mai mică și 265/45 R20 cea mai mare. Această anvelopă a fost prezentată în testele 7 ori, primul test a fost efectuat în 2023. Acest model a primit cel mai bun rating posibil în 5 teste.

Cronologie

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 a fost lansat

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 a fost testat 7x (Autobild,...) și a câștigat testul Autobild 225/40 R18.

Realizări

Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum umed
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Cele mai bune
Acvaplanare - transversal
Autoexpress 2023
Cele mai bune
Acvaplanare - longitudinal
Autoexpress 2023
Cele mai bune
Frânare pe drum uscat
Sportauto 2023
Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum uscat
TyreReviews.com 2023
Cele mai bune
Zgomot exterior
Autobild 2023
Cele mai bune
Zgomot interior
Autoexpress 2023
Cele mai bune
Frânare pe zăpadă
Sportauto 2023
Cele mai bune
Tracțiune pe zăpadă
Sportauto 2023
Cele mai bune
Frânare pe drum umed
Autobild 2023
Cele mai bune
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care GoodYear UltraGrip Performance 3 a fost prezentat:
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/40 R18
Câștigătorul testului
Clasat #1 din 11
Terminând în primele poziții din 11 concurenți, Goodyear UltraGrip Performance 3 a făcut o impresie remarcabilă. Acest pneu se laudă cu un profil de iarnă nou dezvoltat care asigură performanțe convingătoare în toate condițiile meteo, demonstrând margini de siguranță foarte bune în timpul aquaplaningului, capacități dinamice bune de manipulare pe vreme umedă și un preț rezonabil. Deși prezintă o rezistență la rulare ușor crescută, această dezavantaj este minor în comparație cu performanța sa generală. În disciplinele de testare specifice, pneul a excelat, demonstrând performanțe de top în confort, reducerea zgomotului exterior, frânarea pe carosabil ud, virarea pe cerc pe carosabil ud și manipularea pe carosabil ud, distingându-se drept o alegere bine rotunjită pentru condițiile de iarnă. Remarcabil, nu a terminat ultimul în nicio categorie testată, subliniind performanța sa consistentă și de încredere în întregul spectru.
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Nume
GoodYear UltraGrip Performance 3
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R18
Exemplar
Clasat #2 din 20
Într-un câmp competitiv de 20 de anvelope, Goodyear UltraGrip Performance 3 s-a distins prin obținerea unei poziții lăudabile, subliniindu-și profilul premium echilibrat cu capacități convingătoare de iarnă. Această anvelopă a fost lăudată pentru kilometrajul său foarte mare, indicativ al durabilității și longevității sale. Testatorii au evidențiat distanțele scurte de frânare și confortul bun ca fiind puncte forte suplimentare, contribuind la o experiență de conducere pozitivă în condiții de iarnă. Cu toate aceste avantaje, s-a remarcat că are o rezistență la rotație crescută, ceea ce ar putea afecta eficiența combustibilului. Totuși, performanța sa în disciplina de kilometraj a fost de neegalat, ieșind în evidență ca fiind cel mai bun absolut printre concurenții săi, demonstrând angajamentul Goodyear de a crea anvelope care oferă longevitate în plus față de siguranță și confort în condiții meteorologice de iarnă.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+11-
GoodYear UltraGrip Performance 32+ 22+1-
Arată detaliile testului
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test31,429,2
GoodYear UltraGrip Performance 333,930,1
Arată detaliile testului

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (5x)85% (1x)
Câștigătorul testuluiFoarte recomandatFoarte bunExemplarRecomandat
1x1x2x1x1x

Clasificări x Mărimea roții

R17R18R20
85% (1x)100% (4x)100% (1x)

Clasificări x Lățime

225/xx Rxx255/xx Rxx
97% (5x)100% (1x)

Alte modele GoodYear