• 2 magazine, 0 produse
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

/% · iarnă · · : Premium

B
C
B
verificați disponibilitatea Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Anvelopa Goodyear Ultragrip Performance+ SUV a atras atenția considerabilă în diverse teste, în principal pentru performanța sa impresionantă în condiții de umiditate și zăpadă. Aceste teste se referă în general la manevrabilitatea exemplară a anvelopei în medii ploioase, evidențiind margini bune de siguranță împotriva acvaplanării, ceea ce înseamnă în esență că anvelopa poate să-și păstreze aderența și stabilitatea chiar și în condiții de ploaie torențială. Această calitate este susținută și de performanța sa în condiții de zăpadă, unde, se pare, se oprește în distanțe mai scurte în comparație cu alte condiții, o caracteristică crucială pentru siguranța condusului în sezonul rece.


Confortul este o altă trăsătură pozitivă semnificativ menționată, indicând faptul că anvelopa oferă o experiență de condus lină și plăcută pe diverse suprafețe și în diverse condiții. Acesta este un factor important pentru șoferii de SUV-uri care apreciază nu doar performanța, ci și nivelul de confort pe care anvelopele lor îl oferă în cursele lungi sau în drumurile zilnice.


Cu toate acestea, anvelopa Goodyear Ultragrip Performance+ SUV nu este fără critici. Cu toate că se descurcă excelent în condiții de umiditate și zăpadă, performanța sa pe drumurile uscate a fost indicată ca o vulnerabilitate relativă. Acest lucru indică un compromis în versatilitatea sa în toate scenariile meteorologice, ceea ce ar putea fi o considerație critică pentru șoferii din regiunile care experimentează condiții climatice diverse. În plus, anvelopa pare să prezinte cea mai mare rezistență la rulare în teste, un factor care poate afecta eficiența consumului de combustibil și, în consecință, rentabilitatea utilizării anvelopei.


Prețul este un alt aspect care ar putea descuraja potențialii cumpărători ai anvelopei Goodyear Ultragrip Performance+ SUV. Aceasta este poziționată la un nivel de preț mai ridicat, care, în ciuda performanței sale exemplare în anumite condiții, ar putea determina consumatorii cu buget redus să caute alternative care oferă un echilibru mai bun între cost și performanță.


În concluzie, anvelopa Goodyear Ultragrip Performance+ SUV se remarcă în furnizarea siguranței și confortului în condiții de umiditate și zăpadă, făcând-o o alegere lăudabilă pentru șoferii care prioritizează aceste aspecte. Cu toate acestea, limitările sale în performanța pe drumurile uscate, împreună cu rezistența mare la rulare și un preț mai ridicat, sugerează că s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune generală pentru toată lumea. Potențialii cumpărători ar trebui să cântărească aceste factori în raport cu nevoile și condițiile lor specifice de condus atunci când iau în considerare această anvelopă.

Mărimi

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv este fabricat în 35 mărimi, începând de la 215/65 R17 până la 275/40 R22.
Filtrează:
arată prețurile
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv aparține segmentului și este fabricat de un producător din USA. Se face în total în 35 dimensiuni, 215/65 R17 fiind cea mai mică și 275/40 R22 cea mai mare. Această anvelopă a fost prezentată în testele 3 ori, primul test a fost efectuat în 2023. Acest model a primit cel mai bun rating posibil în 1 teste.

Cronologie

2021

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv a fost lansat

Realizări

Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum umed
Autobild 2023
TyreReviews.com 2023
Cele mai bune
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2023

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Goodyear Ultragrip Performance+ Suv a fost prezentat:
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/60 R18
Exemplar
Clasat #3 din 10
< p > Goodyear Ultragrip Performance+ SUV a ieșit în evidență ca un performer remarcabil în categoria sa, demonstrând un echilibru excepțional al atributelor care și-au consolidat poziția printre concurenți. Anvelopa a fost lăudată pentru faptul că este un produs complet, cu calități de manevrabilitate excepționale pe suprafețe umede, alături de margini de siguranță remarcabile împotriva acvaplanării. Performanța sa a fost evidențiată și mai mult de distanțe scurte de frânare atât pe drumuri acoperite de zăpadă, cât și pe drumuri uscate, oferind un argument convingător pentru excelența sa. Cu toate acestea, s-a remarcat că acest nivel de performanță vine la un preț ridicat. În ciuda costului, superioritatea sa a fost incontestabilă, în special în discipline precum virajul în cerc pe suprafețe umede și manevrabilitatea pe suprafețe umede, unde a obținut cele mai bune rezultate. Această combinație de calități, în ciuda prețului mai mare, subliniază atractivitatea sa pentru cei care își prioritizează siguranța și performanța în condiții de iarnă provocatoare. < /p >
Nume
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Arată detaliile testului
Nume IarnăUmedUscatRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test636443188
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv 585842167
Arată detaliile testului
Nume
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Arată detaliile testului

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (1x)85% (1x)
ExemplarRecomandat
1x1x

Clasificări x Mărimea roții

R18
92.5% (2x)

Clasificări x Lățime

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)85% (1x)

Alte modele Goodyear