• 2 magazine, 0 produse
Kleber Quadraxer 3

Kleber Quadraxer 3

/90% · general · · : Media superioară

verificați disponibilitatea Kleber Quadraxer 3
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Kleber Quadraxer 3 demonstrează o performanță robustă în diverse condiții de conducere, făcându-l o opțiune remarcabilă în segmentul de anvelope all-season. Fie că traversează peisaje înzăpezite sau croazieră pe asfalt uscat, aceste anvelope oferă caracteristici puternice de conducere care îmbunătățesc siguranța și manevrabilitatea. Performanța lor superioară pe drumuri acoperite de zăpadă este lăudată universal, paralel cu capacitățile lăudabile pe suprafețe uscate. Acest lucru se traduce printr-o anvelopă care poate naviga cu încredere provocările iernii, asigurând în același timp o călătorie fiabilă pe parcursul lunilor mai însorite și mai uscate.


Un alt aspect deosebit al Kleber Quadraxer 3 este priceperea sa de a gestiona situațiile de acvaplanare, datorită proprietăților sale sigure de acvaplanare, care contribuie la siguranța generală în condiții de condus umed. Capacitatea anvelopei de a menține controlul atunci când străbate drumuri inundate este completată de distanțe scurte de frânare pe suprafețe uscate, un atribut care adaugă atractivitatea sa prin îmbunătățirea siguranței la conducere. Confortul este un alt domeniu în care Quadraxer 3 strălucește, cu recenzii care notează adesea nivelurile sale excelente de confort, făcându-l o alegere și mai atractivă pentru șoferii care își prioritizează o călătorie lină și liniștită.


Cu toate acestea, performanța anvelopei în condiții umede relevă anumite aspecte de dispută. Tendeința sa de a subvira pe suprafețe umede, un aspect evidențiat în teste de dimensiune diferită ale anvelopelor. Această comportare ar putea ridica preocupări pentru șoferii care caută o anvelopă all-season cu performanțe consistente pe drumuri umede. În plus, s-a observat o oarecare întârziere în răspunsul la direcție și manevrabilitate umedă neimpresionantă, aspecte care ar putea afecta manevrabilitatea și încrederea șoferului în timpul vremii ploioase. Anvelopa prezintă și o rezistență la rulare mai mare decât media, ceea ce ar putea afecta eficiența combustibilului pe distanțe lungi. Cu toate acestea, aspectele pozitive ale Quadraxer 3 - cum ar fi performanța sa solidă pe uscat și zăpadă, rezistența bună la acvaplanare și confortul - ar putea să-l facă totuși o opțiune atractivă pentru cei care caută o anvelopă all-season echilibrată.


În ansamblu, Kleber Quadraxer 3 iese ca un concurent puternic în categoria all-season, în special pentru șoferii care apreciază o performanță solidă în condiții de zăpadă și uscat, împreună cu niveluri ridicate de confort. În ciuda unor critici legate de manevrabilitatea umedă și subvirare, punctele sale tari în diferite alte categorii cruciale s-ar putea să împingă balanța în favoarea sa pentru anumiți consumatori.

Mărimi

Kleber Quadraxer 3 este fabricat în 104 mărimi, începând de la 165/60 R15 până la 195/55 R20.
Filtrează:
arată prețurile
Kleber Quadraxer 3 este clasat pe site-ul de 943 general anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Autobild 2023, Autobild 2023, și alte organizații. Cu toate acestea, acest model special este fabricat în Polonia. Se face în total în 104 dimensiuni, 165/60 R15 fiind cea mai mică și 195/55 R20 cea mai mare. Kleber este o marcă de la France și aparține grupului Michelin. Această anvelopă a fost prezentată în testele 5 ori, primul test a fost efectuat în 2022. Kleber Quadraxer 3 a înlocuit un model mai vechi - Kleber Quadraxer 2. Acest model a primit cel mai bun rating posibil în 1 teste. Poate fi comparat cu G-Grip All Season 2, care este o anvelopă de la BFGoodrich (SUA) și are un rating de 48%, față de 90% al Kleber în cauză.

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Kleber Quadraxer 3

Cronologie

2022

Kleber Quadraxer 3 a fost lansat și l-a înlocuit pe Kleber Quadraxer 2.

2022

Kleber Quadraxer 3 a fost testat 2x (Autobild,...)

2023

Kleber Quadraxer 3 a fost testat 3x (Tyre Reviews,...)

Realizări

Cele mai bune
Frânare pe drum uscat
Autobild 2022
Cele mai bune
Confort
Autobild 2022
Cele mai bune
Manevrabilitate pe zăpadă
TyreReviews.com 2023

Kleber Quadraxer 3 în testare anvelopă

Toate testele pentru anvelopă la care Kleber Quadraxer 3 a fost prezentat:
Autobild Testare anvelopă pe parcursul anului 2023 225/45 R17
Bun
Clasat #7 din 16
Terminând pe locul 9 din 16 concurenți, Kleber Quadraxer 3 a demonstrat o performanță solidă în evaluarea unui anvelopă all-season. A excelat în special prin performanța bună la condus pe zăpadă și pe suprafețe uscate, alături de caracteristici de aquaplaning sigure și distanțe scurte de frânare pe drumuri uscate. Cu toate acestea, a primit critici pentru răspunsul întârziat al direcției și manevrabilitatea subdirecționată pe carosabil ud, ceea ce a afectat poziționarea sa generală. Cu toate acestea, anvelopa nu a terminat pe ultimul loc la nicio proprietate evaluată, indicând o performanță echilibrată, deși imperfectă, în diverse condiții.
Nume
Kleber Quadraxer 3
Arată detaliile testului
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test37.745
Kleber Quadraxer 338.348.5
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelopă pe parcursul anului 2022 195/55 R16
Bun
Clasat #4 din 15
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test1-2+1-1
Kleber Quadraxer 322+ 2+2-
Sursă: www.autobild.de
Autobild Testare anvelopă pe parcursul anului 2022 195/55 R16

Clasat #4 din 35
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test39,944,4
Kleber Quadraxer 340,349,4
Sursă: autobild.de

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (1x)85% (2x)
Foarte recomandatBun
1x2x

Clasificări x Mărimea roții

R15R16R17
100% (1x)85% (1x)85% (1x)

Clasificări x Lățime

195/xx Rxx225/xx Rxx
92.5% (2x)85% (1x)

Faq

  1. Unde este fabricat Kleber Quadraxer 3?

    Kleber Quadraxer 3 este fabricat în Polonia.

Alte modele Kleber