• 2 magazine, 0 produse
Semperit Speed-Grip 5

Semperit Speed-Grip 5

/73% · iarnă · · : Ieftin

C
C
verificați disponibilitatea Semperit Speed-Grip 5
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Anvelopa Semperit Speed-Grip 5 a atras atenția în numeroase teste datorită performanței sale versatile și robuste în diverse condiții. Printre caracteristicile sale laudate, anvelopa se mândrește cu o performanță echilibrată remarcabilă, exceland pe toate tipurile de suprafețe, ceea ce este o calitate esențială pentru șoferii care navighează prin terenuri diferite. Anvelopa este apreciată pentru consumul său foarte scăzut de combustibil, obținând cele mai mari note în acest criteriu și arătând o uzură redusă în timp, indicând durabilitatea și rentabilitatea sa pe termen lung.


Când vine vorba de condiții specifice, anvelopa Semperit Speed-Grip 5 este lăudată pentru distanțele scurte de frânare și manipularea precisă pe drumuri înghețate și acoperite de zăpadă, o caracteristică critică pentru anvelopele de iarnă care își propun să ofere siguranță și control în condiții meteo periculoase. În plus, excelentele sale calități de rezistență la acvaplanare asigură o mai bună deplasare a apei, sporind siguranța în timpul ploilor torențiale. Rezistența sa mică la rulare este o altă caracteristică evidențiată, contribuind la eficiența sa energetică.


Cu toate acestea, performanța anvelopei nu este fără dezavantajele sale. Unele teste au indicat aderența sa moderată la umed și distanțe de frânare prelungite atât pe suprafețe umede cât și uscate ca zone în care anvelopa nu se descurcă la fel de bine. În plus, în timp ce naviga în condiții umede, anvelopa a demonstrat un suport lateral mai mic, sugerând o scădere a stabilității și controlului. Aceste aspecte indică loc pentru îmbunătățiri, în special în ceea ce privește performanța pe umed, pentru a-și ridica poziția printre competitorii săi.


Cu toate aceste îngrijorări, punctele tari ale anvelopei Semperit Speed-Grip 5 în ceea ce privește potrivirea pentru iarnă, manipularea uscată și longevitatea – datorită capacității sale foarte bune de rutare – au făcut-o o alegere lăudabilă. Performanța sa în condiții uscate este notabilă, cu manipulare rapidă și distanțe scurte de frânare care o diferențiază. Deși arată o aderență limitată pe zăpadă și în condiții umede, performanța sa superioară în teste de acvaplanare și una dintre cele mai bune rezistențe la rulare o marchează ca un concurent puternic pe piața anvelopelor.


Concluziile colective ale acestor teste fac ca Semperit Speed-Grip 5 să fie foarte recomandat, în special pentru șoferii care își pun accent pe performanța echilibrată, eficiență și durabilitate, dar pot recunoaște limitele sale în condiții umede. Gama sa de calități pozitive în diverse criterii esențiale îi consolidează poziția ca o opțiune demnă pentru cei care caută anvelope de iarnă fiabile.

Mărimi

Semperit Speed-Grip 5 este fabricat în 92 mărimi, începând de la 165/70 R14 până la 275/45 R21.
Filtrează:
arată prețurile
Semperit Speed-Grip 5 este clasat pe site-ul de 943 iarnă anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Autobild 2023, Autobild 2023, și alte organizații. Se face în total în 92 dimensiuni, 165/70 R14 fiind cea mai mică și 275/45 R21 cea mai mare. Semperit este o marcă de la Austria și aparține grupului Continental. Această anvelopă a fost prezentată în testele 6 ori, primul test a fost efectuat în 2022. Semperit Speed-Grip 5 a înlocuit un model mai vechi - Semperit Speed-Grip 3. Poate fi comparat cu EuroWinter HS01, care este o anvelopă de la Falken (Japonia) și are un rating de 66%, față de 73% al Semperit în cauză.

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Semperit Speed-Grip 5

Cronologie

2021

Semperit Speed-Grip 5 a fost lansat și l-a înlocuit pe Semperit Speed-Grip 3.

2022

Semperit Speed-Grip 5 a fost testat 3x (ADAC,...)

2023

Semperit Speed-Grip 5 a fost testat 3x (ADAC,...)

Realizări

Cele mai bune
Acvaplanare - transversal
Autobild 2022
Cele mai bune
Acvaplanare - longitudinal
Autobild 2022
Cele mai bune
Confort
Autobild 2022

Semperit Speed-Grip 5 în testare anvelopă

Semperit Speed-Grip 5 este un pneu de segment lowcost care a fost testat de unele dintre cele mai valoroase organizații care testează anvelope în Europa. Anvelopa a fost testată în iarna anului 2022, iar rezultatele au fost rezumate pentru a oferi o evaluare generală de 81% în funcție de rezultatele testului de anvelope. În testul de anvelope de iarnă ADAC 2022 185/65 R15, Semperit Speed-Grip 5 a fost clasat pe poziția a treia din 16, ceea ce reprezintă un rezultat foarte bun pentru un pneu de segment lowcost. Pneul a fost cel mai bun în disciplina frânării pe zăpadă în acest test. Cu toate acestea, în testul de anvelope de iarnă Autobild 2022 215/55 R17, Semperit Speed-Grip 5 a ocupat locul 10 din 19 cu cea mai bună performanță în aquaplaning (în direcția transversală și longitudinală) și confort. Testul de anvelope de iarnă Tyre Reviews 2022 225/45 R17 l-a plasat pe locul al cincilea din nouă, fără a fi oferită o evaluare. În general, Semperit Speed-Grip 5 s-a comportat bine în teste și a fost evaluat ca fiind un pneu foarte bun pentru segmentul său.

Toate testele pentru anvelopă la care Semperit Speed-Grip 5 a fost prezentat:
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test31,429,2
Semperit Speed-Grip 535,931,3
Arată detaliile testului
Nume Impact mediuSiguranța la volan
Cele mai bune valori în test1,82,0
Semperit Speed-Grip 52,12,8
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R18
Satisfăcător
Clasat #16 din 20
The Semperit Speed-Grip 5, în mijlocul unui câmp competitiv de 20 de concurenți, și-a asigurat poziționarea cu trăsături de performanță lăudabile, dar a fost de asemenea remarcat pentru anumite limitări. Testerii au lăudat anvelopa pentru capacitățile sale convingătoare de iarnă, manevrabilitatea sa abilă pe suprafețe uscate și o longevitate impresionantă care promite o durată de viață foarte bună. Cu toate acestea, a avut deficiențe în zone precum aderența pe suprafețe umede, demonstrând mai puțin control lateral și distanțe mai mari de frânare pe drumuri uscate. Cu toate aceste rezultate mixte, testul nu a relevat vreo disciplină specifică în care această anvelopă să fie fie cea mai bună, fie să fie ultima clasată, prezentând un profil de performanță echilibrat, deși nuanțat.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+11-
Semperit Speed-Grip 53+2-2-1-
Arată detaliile testului
Nume UmedUscatZăpadăGheațăRezistență la rulajZgomotPoartă
Cele mai bune valori în test1,71,91,81,91,72,51,5
Semperit Speed-Grip 52,32,52,02,31,7 2,62,0
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2022 215/55 R17
Bun
Clasat #10 din 19
Anvelopele Semperit Speed-Grip 5 s-au remarcat printre un câmp competitiv, clasându-se pe locul 8 din 19 participanți. Această anvelopă a fost recunoscută pentru distanțele scurte de frânare și manevrabilitatea precisă pe gheață și zăpadă, alături de o rezistență foarte bună la acvaplanare și o rezistență redusă la rulare. Cu toate acestea, a primit critici pentru aderența moderată pe carosabil umed și distanțele extinse necesare pentru a opri atât în condiții de umezeală, cât și uscat. De menționat că s-a remarcat în acvaplanare - atât transversal, cât și longitudinal - și în confortul la conducere, evidențiindu-și punctele forte în disciplinele critice de siguranță și confort. Cu toate zonele în care poate fi îmbunătățită, în ansamblu, performanța sa în condițiile esențiale de conducere în sezonul rece a fost lăudabilă.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+2+2+
Semperit Speed-Grip 522-2+ 2
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Tyre Reviews Testare anvelope de iarnă 2022 225/45 R17

Clasat #5 din 9
Nume
Semperit Speed-Grip 5
Sursă: www.tyrereviews.com

Distribuția ratingurilor de încercare

85% (4x)
BunSatisfăcător
2x2x

Clasificări x Mărimea roții

R15R17R18
85% (1x)85% (2x)85% (1x)

Clasificări x Lățime

185/xx Rxx215/xx Rxx225/xx Rxx
85% (1x)85% (1x)85% (2x)

Faq

  1. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.

Alte modele Semperit