• 2 magazine, 0 produse
Vredestein Wintrac Pro

Vredestein Wintrac Pro

/81% · iarnă · · : Premium

verificați disponibilitatea Vredestein Wintrac Pro
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

The Vredestein Wintrac Pro a fost recunoscut constant pentru performanțele sale remarcabile în diferite condiții meteorologice, cu accent deosebit pe capacitățile sale în timpul iernii. Demonstrează o tracțiune și frânare bună pe zăpadă, subliniind fiabilitatea sa în climatul mai rece. Evaluările pozitive au fost date și pentru manipularea zăpezii și rezistența relativ redusă la rulare, sugerând eficiență în ceea ce privește consumul de combustibil și impactul asupra mediului.


Cu toate acestea, recenziile au indicat și domenii în care Wintrac Pro ar putea vedea îmbunătățiri. În timp ce performanța sa pe drumurile acoperite de zăpadă este lăudabilă, manipularea și tracțiunea sa pe gheață sunt considerate mai puțin optime în unele teste, indicând un spațiu pentru rafinare. Pe asfalt uscat, anvelopa prezintă anumite limitări în ceea ce privește confortul și precizia condusului, necesitând corecții ocazionale din partea șoferului din cauza unui simț elastic în răspunsul direcției. Există și o tendință notată pentru autovehicul de supravirare în timpul manevrelor dinamice, indicând nevoia de îmbunătățiri în ceea ce privește comportamentul la limită. Cu toate acestea, distanțele sale scurte de frânare pe uscat sunt recunoscute, contribuind la profilul său de siguranță.


Când trece la condițiile umede, performanța Wintrac Pro este mixtă. Frânarea sa pe suprafețe umede și rezistența la acvaplanare sunt evidențiate drept puncte forte, promovând un sentiment de siguranță. Cu toate acestea, manipularea generală a anvelopei pe umed, în special pe traseele strâns curbe, a primit critici datorită angajării întârziate a aderenței și o tendință de a deveni instabilă în partea din spate. Această variabilitate în performanța umedă sugerează că, deși Wintrac Pro poate fi fiabilă, există inconsistente în manipularea sa în diferite scenarii umede.


Au fost direcționate, de asemenea, critici către confortul și nivelurile de zgomot, cu unii testeri observând zgomot de rotație semnificativ în curbe, afectând potențial calitatea călătoriei. Cu toate acestea, i s-a făcut remarcat pentru zgomotul redus în unele condiții, indicând că experiențele pot varia în funcție de mediile de conducere specifice.


În ceea ce privește durabilitatea și economia, opinia este divergentă. Unele surse laudă Wintrac Pro pentru longevitatea sa proiectată și rata sa redusă de uzură, asociată cu un consum redus de combustibil, în timp ce alții remarcă performanța sa aparent modestă în ceea ce privește kilometrajul și valoarea economică. Aceste vederi contradictorii subliniază complexitatea evaluării rezistenței și eficienței anvelopelor, care pot fi influențate de diferiți factori externi cum ar fi obiceiurile de conducere și condițiile drumului.


În concluzie, Vredestein Wintrac Pro reiese ca o anvelopă de iarnă competentă cu capacități dovedite pe zăpadă, un margini acceptabilă de siguranță în condiții umede și eficiență mediului remarcabilă. Cu toate acestea, spectrul său de performanțe dezvăluie și slăbiciuni, în special în manipularea gheții, confortul pe drumurile uscate și anumite aspecte ale dinamicii de conducere pe umed. Metricile sale economice și de durabilitate, deși în general pozitive, sugerează variabilitate pe care cumpărătorii pot dori să o ia în considerare. În ansamblu, Wintrac Pro reprezintă o opțiune solidă pentru șoferii din regiunile moderat împădurite, oferind o combinație de siguranță și performanță care, în ciuda anumitor dezavantaje, subliniază poziția sa în segmentul anvelopelor de iarnă.

Mărimi

Vredestein Wintrac Pro este fabricat în 118 mărimi, începând de la 205/45 R17 până la 325/35 R22.
Filtrează:
arată prețurile
Vredestein Wintrac Pro este clasat pe site-ul de 943 iarnă anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Automotorsport 2023, Autobild 2023, și alte organizații. Vredestein Wintrac Pro aparține segmentului Premium și este fabricat de un producător din Holland. Cu toate acestea, acest model special este fabricat în Olanda/Ungaria. Se face în total în 118 dimensiuni, 205/45 R17 fiind cea mai mică și 325/35 R22 cea mai mare. Această anvelopă a fost prezentată în testele 32 ori, primul test a fost efectuat în 2018. Acest model a primit cel mai bun rating posibil în 11 teste. Această anvelopă are o adâncime inițială a benzii de rulare de 8.6 mm în 245/45 R19. Totuși, aceasta poate varia în funcție de dimensiune (8.2 mm - 225/45 R17).

Cronologie

2018

Vredestein Wintrac Pro a fost testat 1x (Sportscars) și a câștigat testul Sportscars 245/45 R18.

2019

Vredestein Wintrac Pro a fost testat 4x (Automotorsport,...)

2020

Vredestein Wintrac Pro a fost testat 7x (Autobild,...)

2021

Vredestein Wintrac Pro a fost testat 4x (Autobild,...)

2022

Vredestein Wintrac Pro a fost testat 7x (Autobild,...)

2023

Vredestein Wintrac Pro a fost testat 9x (Sport Auto,...)

Realizări

Cele mai bune
Frânare pe drum uscat
Adac 2023
Autobild 2022
Adac 2021
Automotorsport 2020
Cele mai bune
Viraj circular pe drum umed
Sportauto 2023
Autobild 2022
Automotorsport 2020
Autobild 2019
Cele mai bune
Frânare pe drum umed
Adac 2023
Automotorsport 2022
Autobild 2022
Autobild 2021
Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum umed
Automotorsport 2022
Autobild 2022
Autobild 2020
Autobild 2019
Cele mai bune
Acvaplanare - longitudinal
Adac 2023
Autobild 2021
Automotorsport 2020
Autobild 2019
Cele mai bune
Acvaplanare - transversal
Adac 2023
Autobild 2020
Cele mai bune
Tracțiune pe zăpadă
Adac 2023
Automotorsport 2023
Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum uscat
Autobild 2020
Automotorsport 2019
Cele mai bune
Zgomot exterior
Autobild 2020
Cele mai bune
Zgomot interior
Autoexpress 2023
Cele mai bune
Manevrabilitate pe zăpadă
Autobild 2019

Vredestein Wintrac Pro în testare anvelopăVredestein Wintrac Pro este un anvelopă din segmentul premium care a fost supus unei extinse serii de teste de către unele dintre cele mai reputate organizații de testare a anvelopelor din Europa. Testele acoperă deplasarea în condiții de iarnă până la călătorii tot timpul anului și îmbracă diferite dimensiuni de anvelope. Vredestein Wintrac Pro a fost supus acestor teste între 2018 și 2022, făcându-l astfel o anvelopă bine testată. După analizarea rezultatelor celor 23 de teste, Vredestein Wintrac Pro a obținut o evaluare generală de 88%, ceea ce este un rezultat foarte bun pentru o anvelopă din segmentul premium.

În cadrul testelor, Vredestein Wintrac Pro a obținut cel mai bun rezultat în cadrul testului de anvelope de iarnă AutoMotorSport Winter 2022 245/45 R19, unde s-a clasat pe locul trei din opt anvelope. Anvelopa a fost, de asemenea, cea mai bună în trei discipline: frânare pe carosabil umed, manevrabilitate pe carosabil umed și manevrabilitate pe carosabil umed - obiectiv. În schimb, în testul de anvelope de iarnă Autobild 2022 215/55 R17, Vredestein Wintrac Pro s-a clasat pe locul 12 din 19 anvelope, ceea ce a fost cel mai slab rezultat obținut.

Vredestein Wintrac Pro a câștigat și unele dintre testele în care a fost inclusă. De exemplu, în testul de anvelope de iarnă Autoklub ČR 2022 225/45 R17, a fost cea mai bună din opt anvelope, în timp ce în testul de anvelope de iarnă Automotorsport 2019 215/55 R17, a fost a treia cea mai bună din cele 11 anvelope testate. În total, Vredestein Wintrac Pro a fost cea mai bună în șase discipline, inclusiv manevrabilitate pe carosabil umed, manevrabilitate pe carosabil uscat și frânare pe carosabil uscat, printre altele.

Toate testele pentru anvelopă la care Vredestein Wintrac Pro a fost prezentat:
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/40 R18
Bun
Clasat #7 din 11
Vredestein Wintrac Pro a terminat pe locul cinci din unsprezece concurenți în testul de anvelope de iarnă. A fost lăudat pentru tracțiunea impresionantă pe zăpadă și distanțele scurte de frânare pe suprafețele umede, împreună cu manevrabilitatea echilibrată dinamic pe drumuri umede și uscate. Cu toate acestea, s-a remarcat pentru aderența laterală modestă pe zăpadă compactă și rezistența la rulare crescută. În ciuda acestor mici dezavantaje, nu au existat discipline specifice în care anvelopa să fie clasată fie absolut cea mai bună sau ultima, indicând o performanță echilibrată în diverse condiții.
Nume
Vredestein Wintrac Pro
Arată detaliile testului
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test31,429,2
Vredestein Wintrac Pro36,430,6
Arată detaliile testului
Nume Impact mediuSiguranța la volan
Cele mai bune valori în test1,82,0
Vredestein Wintrac Pro2,32,7
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/60 R18
Bun
Clasat #5 din 10
În evaluarea sa recentă, Vredestein Wintrac Pro a avut o performanță impresionantă, obținând o poziție lăudabilă printre concurenții săi. A demonstrat o capacitate excelentă de conducere în diferite condiții meteorologice, inclusiv distanțe scurte de frânare pe zăpadă și manevrabilitate stabilă pe suprafețe umede, toate la un nivel de preț moderat. Cu toate acestea, s-a observat o ușoară tendință de subvirare pe gheață și zăpadă. Anvelopa, potrivită pentru SUV-uri cu o specificație de dimensiune de 225/60 R18, nu s-a clasat în mod specific ca fiind cea mai bună sau ultima în niciuna dintre disciplinele testate, totuși a oferit o performanță versatilă care ar putea fi apreciată de șoferii care caută fiabilitate și siguranță în lunile de iarnă.
Nume
Vredestein Wintrac Pro
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelope de iarnă 2023 225/45 R18
Bun
Clasat #8 din 20
Vredestein Wintrac Pro a apărut ca un concurent puternic într-un câmp de 20 de competitori, impresionând prin performanțele sale remarcabile pe zăpadă și gheață, și asigurând rezerve bune împotriva acvaplanării. De asemenea, s-a remarcat prin comportamentul său echilibrat de condus pe drumuri umede și uscate. În ciuda punctelor sale forte, anvelopa a fost criticată pentru kilometrajul său mai mic în comparație cu altele, care a fost singurul aspect negativ semnificativ raportat. Cei care au făcut recenziile au observat că anvelopa nu s-a distins în niciun domeniu specific în care ar fi fost cea mai bună absolut, nici în niciunul în care ar fi terminat ultima, sugerând o performanță echilibrată în general.
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+11-
Vredestein Wintrac Pro2-2-2+3+
Arată detaliile testului
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test147143147
Vredestein Wintrac Pro113121119
Arată detaliile testului
Sursă: www.autozeitung.de
Tyre Reviews Testare anvelope de iarnă 2022 225/45 R17

Clasat #6 din 9
Nume
Vredestein Wintrac Pro
Sursă: www.tyrereviews.com
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+2+2+
Vredestein Wintrac Pro2-22+ 3+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test2+2+2+
Vredestein Wintrac Pro2+ 2-2
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Autobild Testare anvelope de iarnă 2022 215/55 R17

Clasat #20 din 56
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test32,825,4
Vredestein Wintrac Pro36,926,3
Nume UmedUscatZăpadăRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test9,39,4101010
Vredestein Wintrac Pro9,3 7,08,089
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Nume Total puncteUmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test103,6108,3100,2102,1
Vredestein Wintrac Pro100,4102,498100,4
Arată detaliile testului
Sursă: www.autoklub.cz
Nume UmedUscatZăpadăRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test1-2111
Vredestein Wintrac Pro2+2- 1- 2-2+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume Total puncteUmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test386143138118
Vredestein Wintrac Pro380142126112
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test2+2+1
Vredestein Wintrac Pro2+ 22+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadăGheațăZgomotPoartă
Cele mai bune valori în test1,61,91,52,12,71,5
Vredestein Wintrac Pro2,32,32,22,53,43,0
Arată detaliile testului
Sursă: www.adac.de
Nume UmedUscatZăpadăGheațăZgomotPoartăConsum de combustibil
Cele mai bune valori în test1,51,91,82,32,60,81,8
Vredestein Wintrac Pro2,32,22,82,43,22,02,1
Arată detaliile testului
Sursă: www.adac.de
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test1-21-
Vredestein Wintrac Pro1- 2 2
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test30,324,3
Vredestein Wintrac Pro33,224,9
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadăRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test9,58,79,9109
Vredestein Wintrac Pro8,38,67,967
Arată detaliile testului
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+1-2+1-
Vredestein Wintrac Pro2222-
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume Total puncteUmedUscatZăpadăRezistență la rulajZgomot
Cele mai bune valori în test200674860189
Vredestein Wintrac Pro175584451134
Arată detaliile testului
Sursă: images.ace.de
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test2+2+1
Vredestein Wintrac Pro2+ 22
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume Total puncte
Cele mai bune valori în test8,9
Vredestein Wintrac Pro8,3
Arată detaliile testului
Sursă: www.auto-motor-und-sport.de
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test2+2+11-
Vredestein Wintrac Pro2+ 222-
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume Distanță de oprire pe drum umedDistanță de oprire pe zăpadă
Cele mai bune valori în test29,224
Vredestein Wintrac Pro30,825,2
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test1-21-
Vredestein Wintrac Pro2+2- 2+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test2+2+1
Vredestein Wintrac Pro2+ 21-
Arată detaliile testului
Sursă: reifenpresse.de

Distribuția ratingurilor de încercare

100% (11x)85% (13x)
Foarte recomandatExemplarFoarte bunRecomandatBunSatisfăcător
2x6x3x1x8x4x

Clasificări x Mărimea roții

R17R18R19R20
92.5% (10x)91% (10x)95% (3x)85% (1x)

Clasificări x Lățime

215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx245/xx Rxx255/xx Rxx
92.5% (2x)91.9% (13x)90% (3x)92.5% (4x)92.5% (2x)

Faq

  1. Unde este fabricat Vredestein Wintrac Pro?

    Vredestein Wintrac Pro este fabricat în Olanda/Ungaria.

  2. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.

Alte modele Vredestein