• 2 magazine, 0 produse
Dunlop Sport All Season

Dunlop Sport All Season

/72% · general · · : Premium

B
C
verificați disponibilitatea Dunlop Sport All Season
Lățime
Profil
Mărimea jenții

Cuprins:

Concurenți

Anvelopele Dunlop Sport All Season au fost evaluate în diferite teste, evidențiindu-și performanța în diverse condiții. O sinteză a acestor evaluări evidențiază câteva calități cheie ale anvelopei, oferind perspective asupra punctelor sale forte și a zonelor care ar putea fi îmbunătățite.


Un aspect pozitiv menționat în mod constant este capacitatea anvelopei de a se descurca în general, în special pe suprafețele umede. Anvelopele oferă o experiență dinamică de condus în condiții umede, ceea ce indică capacitatea lor de a menține controlul și de a oferi margini de siguranță bune, în special împotriva riscului de hidroplanare în curbe. Această caracteristică asigură o performanță fiabilă, sporind încrederea șoferului în condiții meteorologice nefavorabile. În plus, anvelopele sunt recunoscute pentru confortul lor superior, contribuind la o experiență plăcută de condus indiferent de starea suprafeței.


O altă caracteristică lăudabilă este capacitatea echilibrată a anvelopei de a se descurca atât pe pavaje umede, cât și uscate, asociată cu o rezistență scăzută la rulare. Aceasta din urmă este o caracteristică deosebit de importantă deoarece influențează direct eficiența la combustibil și amprenta de carbon, transformând anvelopele Dunlop Sport All Season într-o opțiune mai prietenoasă cu mediul.


Cu toate acestea, aceste anvelope au și zone care ar putea fi îmbunătățite. Un punct de critici constant în diferite teste se referă la capacitatea lor de a se descurca pe zăpadă. Anvelopele tind să prezinte subvirare în condiții de zăpadă, ceea ce ar putea afecta manevrabilitatea și controlul atunci când navighează prin zăpadă. În plus, anvelopele au tendința de a avea distanțe de frânare ușor mai lungi pe suprafețe uscate. O astfel de caracteristică ar putea crește distanțele de oprire, ceea ce este un factor crucial pentru siguranța în scenarii de frânare de urgență.


Mai mult, există opinii mixte cu privire la performanța anvelopei în ceea ce privește rezistența la hidroplanare și distanțele de frânare pe uscat, în funcție de dimensiunile anvelopei evaluate. De exemplu, în timp ce anvelopa de dimensiuni 195/55 R16 a demonstrat rezerve bune de siguranță în hidroplanare în curbă, varianta 225/45 R17 a prezentat proprietăți moderate de hidroplanare, indicând o variație în performanță care ar putea influența alegerea unui cumpărător în funcție de nevoile lor specifice sau de condițiile meteorologice predominante cu care se confruntă.


În concluzie, anvelopele Dunlop Sport All Season demonstrează un echilibru lăudabil între manevrabilitatea dinamică pe carosabil umed, confort și eco-prietenoșenia, făcându-le o alegere versatilă pentru diverse condiții de condus. Cu toate acestea, cumpărătorii potențiali ar trebui să pună în balanță aceste beneficii față de limitele anvelopelor în ceea ce privește descurcarea pe zăpadă și distanțe ușor mai lungi de frânare pe suprafețe uscate. Considerații personale precum obiceiurile de condus, modelele meteorologice regionale și compatibilitatea cu vehiculul ar trebui să ghideze decizia finală.

Mărimi

Dunlop Sport All Season este fabricat în 34 mărimi, începând de la 165/65 R14 până la 235/55 R18.
Filtrează:
arată prețurile
Dunlop Sport All Season este clasat pe site-ul de 943 general anvelope pe baza rezultatelor testelor efectuate de Autobild 2023, Autobild 2023, și alte organizații. Cu toate acestea, acest model special este fabricat în Franța. Se face în total în 34 dimensiuni, 165/65 R14 fiind cea mai mică și 235/55 R18 cea mai mare. Dunlop este o marcă de la USA și aparține grupului GoodYear. Această anvelopă a fost prezentată în testele 7 ori, primul test a fost efectuat în 2021. Poate fi comparat cu Weather Control A005 EVO, care este o anvelopă de la Bridgestone (Japonia) și are un rating de 75%, față de 72% al Dunlop în cauză. A existat un test de frânare la care au participat atât Bridgestone Weather Control A005 EVO cât și Dunlop Sport All Season susținut de autobild în 2022. A fost testat pe un VW Golf cu pneuri 205/55 R16. Pe carosabil umed, Bridgestone s-a oprit de la 80 km/h mai devreme decât Dunlop - 44,4m, în timp ce Dunlop a avut nevoie de 46,6m pentru a se opri complet. Putem vedea aceeași poveste pe uscat, unde Bridgestone s-a oprit mai devreme, la 41,4m, față de 44,6m al Dunlop.

Anvelope similare

Comparație: pneuri similare cu Dunlop Sport All Season

Cronologie

2020

Dunlop Sport All Season a fost lansat

2021

Dunlop Sport All Season a fost testat 2x (Autobild,...)

2022

Dunlop Sport All Season a fost testat 3x (Autobild,...)

2023

Dunlop Sport All Season a fost testat 2x (Autobild,...)

Realizări

Cele mai bune
Manevrabilitate pe drum uscat
Autobild 2022
Autobild 2021
Cele mai bune
Viraj circular pe drum umed
Autobild 2023
Autobild 2022
Cele mai bune
Acvaplanare - transversal
Autobild 2021
Cele mai bune
Acvaplanare - longitudinal
Autobild 2021
Cele mai bune
Confort
Autobild 2022

Dunlop Sport All Season în testare anvelopăAnvelopa premium din segmentul Dunlop Sport All Season a fost testată de unele dintre cele mai respectate organizații de testare a anvelopelor din Europa. Testele au fost efectuate între 2021 și 2022, iar anvelopa a fost testată în diferite dimensiuni pentru utilizare pe tot parcursul anului. Evaluarea generală a anvelopei, pe baza rezultatelor tuturor acestor teste, este de 83%, ceea ce reprezintă un rezultat excelent pentru o anvelopă din segmentul premium.

Printre testele efectuate, testul Autobild 2021 pentru anvelope pe tot parcursul anului pentru dimensiunea 225/50 R17 a fost unul dintre cele mai importante în care anvelopa Dunlop Sport All Season a fost testată. Anvelopa a obținut a șasea poziție din 32 de anvelope testate, ceea ce este o performanță notabilă. În același test, anvelopa Dunlop a câștigat și testul pentru distanța de frânare, față de toate anvelopele testate.

Într-un alt test efectuat de Autobild pentru anvelopele pe tot parcursul anului de dimensiunea 195/55 R16, anvelopa Dunlop a obținut a șaptea poziție din 35 de anvelope testate, ceea ce reprezintă totuși un rezultat impresionant. În același test, anvelopa a performanțe bune în ceea ce privește distanța de frânare, siguranța pe zăpadă și aderența pe carosabil umed. Anvelopa a obținut calificativul "Bun" în testul Autobild pentru anvelopele pe tot parcursul anului de dimensiunea 195/55 R16, și a ocupat a șaptea poziție din 15 anvelope testate.

În testul pentru anvelopele pe tot parcursul anului de dimensiunea 205/55 R16, realizat de Autoklub ČR, anvelopa Dunlop Sport All Season a ocupat a șaptea poziție din cele zece anvelope testate. Cu toate acestea, în niciunul dintre testele efectuate anvelopa nu a obținut performanțe slabe, iar evaluarea generală este o indicație bună a performanțelor sale. Drept rezultat al acestor teste, anvelopa Dunlop Sport All Season poate fi considerată o opțiune fiabilă și cu performanțe ridicate pentru șoferii care caută o anvelopă din segmentul premium.

Toate testele pentru anvelopă la care Dunlop Sport All Season a fost prezentat:
Autobild Testare anvelopă pe parcursul anului 2023 225/45 R17
Satisfăcător
Clasat #11 din 16
Anvelopa Dunlop Sport All Season și-a asigurat poziția într-un câmp puternic contestat, fiind prezentă printre alte 16 concurente. A fost lăudată pentru manevrabilitatea echilibrată atât pe suprafețe umede, cât și uscate, alături de o rezistență redusă la rulare și un confort exceptional la condus, făcând-o o alegere versatilă. Cu toate acestea, anvelopa a fost criticată pentru subvirare pe zăpadă, rezistență modestă la acvaplanare și distanțe de frânare extinse pe șosele uscate. În mod remarcabil, s-a evidențiat în două discipline cheie: confort și virajele pe cerc umede, evidențiind performanța sa fiabilă în aceste domenii. Cu toate neajunsurile identificate, anvelopa nu a terminat pe ultimul loc în nicio proprietate testată, subliniind aspectele sale competitive în diverse condiții.
Nume
Dunlop Sport All Season
Arată detaliile testului
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test37.745
Dunlop Sport All Season42.547.4
Arată detaliile testului
Autobild Testare anvelopă pe parcursul anului 2022 195/55 R16
Bun
Clasat #7 din 15
Nume UmedUscatZăpadăCosturi de rulare
Cele mai bune valori în test1-2+1-1
Dunlop Sport All Season2+22-2-
Sursă: www.autobild.de
Autobild Testare anvelopă pe parcursul anului 2022 195/55 R16

Clasat #7 din 35
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test39,944,4
Dunlop Sport All Season44,646,6
Sursă: autobild.de
Nume Total puncteUmedUscatZăpadă
Cele mai bune valori în test102.7104,8104,5102,7
Dunlop Sport All Season98,7100,3100,496,4
Arată detaliile testului
Sursă: www.autoklub.cz
Nume Distanță de oprire pe drum uscatDistanță de oprire pe drum umed
Cele mai bune valori în test37,650
Dunlop Sport All Season41,751,4
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de
Nume UmedUscatZăpadăRezistență la rulajPoartă
Cele mai bune valori în test2+2+2+11
Dunlop Sport All Season2+ 22-2+3+
Arată detaliile testului
Sursă: www.autobild.de

Distribuția ratingurilor de încercare

85% (3x)
SatisfăcătorBun
2x1x

Clasificări x Mărimea roții

R16R17
85% (1x)85% (2x)

Clasificări x Lățime

195/xx Rxx225/xx Rxx
85% (1x)85% (2x)

Faq

  1. Unde este fabricat Dunlop Sport All Season?

    Dunlop Sport All Season este fabricat în Franța.

  2. Este această anvelopă potrivită pentru SUV-uri?

    Da, această anvelopă este produsă și în dimensiuni pentru SUV-uri.